Dierenarts Landgraaf Limburg

Landgraaf bestond tot zo’n 30 jaar geleden uit 3 dorpen: Schaesberg, Nieuwenhagen en Waubach. Nog steeds blijft Landgraaf, met name voor de oudere generatie, een dorp, en zeker geen stad. In Landgraaf heb ik als dierenarts al veel werk verricht, met name in de agrarische sector. Het is een stad waar ik dan ook redelijk goed bekend ben. Het is een gemoedelijke plaats, met de sfeer van een dorp.

Landgraaf telt vele dierenartsen, maar een mobiele dierenartsenpraktijk is nieuw voor Landgraaf. Er is voor u dus keus genoeg in Landgraaf, maar als u het comfort van de dierenarts aan huis wil, dan is dierenarts aan huis Limburg de enige optie.

Waarom zou u zichzelf niet het comfort gunnen van de dierenarts die aan huis komt, het scheelt een hoop gedoe, stress en tijd!

Daar komt bij dat het u, bij meerdere dieren, ook nog in de beurs scheelt. Eigenlijk zijn er geen redenen om níet te kiezen voor een dierenarts die aan huis komt.

 

Waarvoor kunt u niet bij dierenarts aan huis Limburg terecht?

Indien uw dier een ongeval heeft gehad, is er vaak diagnostische apparatuur zoals echo of röntgen nodig en dit is dan aan huis niet mogelijk. Operaties zoals keizersnedes of maagkanteling zijn thuis ook niet mogelijk. Voor spoedgevallen kan ik niet garanderen dat ik er op tijd kan zijn, daarvoor ben ik dus niet altijd de geschikte dierenarts.

Waarvoor kunt u wél bij dierenarts aan huis Limburg terecht?

Indien uw dier ziek is, dan kan de dierenarts komen. Dit geldt met name voor kleine klachten, zoals een teek, een blaasontsteking, een dier met diarree en braken enz.

De overige zaken zijn natuurlijk ook thuis mogelijk:

  • Vaccineren
  • Castratie of sterilisatie (dit laatste enkel voor de poes)
  • Chippen
  • Euthanasie

Mocht u interesse hebben in een dierenarts aan huis, dan kan dat natuurlijk ook in Landgraaf. Heeft u vragen, dan kan dat per mail of per telefoon.