Even voorstellen

Mijn naam is Rob Steegh, ik heb ruime ervaring als dierenarts, met allerlei soorten dieren. Ik heb mijn studie diergeneeskunde in Gent met veel plezier gevolgd van 1998 tot 2004. Na mijn studie ben ik twee jaar lang in Engeland gaan werken.

Na die twee jaren in Engeland begon het toch te kriebelen om terug te komen naar Nederland waar ik bijna tien jaar heb gewerkt bij dierenartsencentrum heerlen.

Ik heb gemerkt dat er veel vraag is naar dierenartsen die aan huis komen en zo is het idee ontstaan voor Dierenarts aan Huis Limburg.

Ik merkte in de omgeving, en zelfs in heel Limburg, dat het zeldzaam is dat een dierenarts aan huis komt. Dat kan beter, vind ik, en zo heb ik Dierenarts aan Huis Limburg in het leven geroepen.

Ik heb zelf ook huisdieren en aangezien ik ze zelf kan behandelen, kan mijn gezin ervaren hoe prettig het is om hier in Limburg een dierenarts aan huis te hebben.

Het levert voor het dier een hoop rust op en ik vind dat de kwaliteit van dierenartsenzorg naar een hoger niveau getild mag worden. Ook dierenartsen dienen met hun tijd mee te gaan. Je kunt immers alles online bestellen en thuis laten bezorgen, en zelfs op het tijdstip dat je dat uitkomt. Voor de dierenarts zit je echter vast aan lastige openingstijden en zit je altijd in een volle wachtkamer met allerlei andere dieren, te wachten tot je aan de beurt bent. Nu kun je met Dierenarts aan Huis Limburg ook online je dierenarts bestellen en je dier door de dierenarts aan huis laten behandelen.

Als het moment is gekomen om je huisdier te laten inslapen, wil je dat graag op een waardige en rustige manier laten gebeuren. Dat is immers het laatste dat je nog voor je dier kan doen. Het is nu eindelijk mogelijk om dit thuis te laten doen, in de eigen omgeving, op de manier die je zelf prettig vindt. En dat is het onderdeel dat me het meest dierbaar is, omdat ik zelf weet hoe fijn het is als je huisdier gewoon thuis kan worden ingeslapen, lekker op schoot of in de eigen mand. Precies zoals je dat zelf prettig vindt en zonder zo’n vreselijke laatste rit naar de dierenarts toe.

De toekomst is klaar voor dierenarts aan huis limburg, en dierenarts aan huis limburg is klaar voor de toekomst.