Dierenarts aan huis Limburg Maastricht

Maastricht is voor Limburgse begrippen een grote stad. Het is een stad met veel historie, veel kleine straatjes en veel authenticiteit. De Maastrichtenaren zijn Bourgondiërs en genieten graag van het leven. Waarschijnlijk geldt dit voor zowel de baasjes als hun huisdieren! Ik heb zelf jarenlang met plezier in Maastricht gewoond, ik ben er getrouwd en mijn oudste zoon is er geboren. Het blijft, mede daarom, een stad die aan me verbonden blijft. De zomeravonden op het terras op het Vrijthof zullen me altijd bij blijven en zijn voor veel Maastrichtenaren een begrip op zich.

Er zijn veel dierenartsen in Maastricht en ook al komen sommigen bij uitzondering aan huis, een mobiele dierenarts, zoals dierenarts aan huis Limburg, is er nog niet. In het verlengde van het bourgondische leven en het genieten, vind ik dat het comfort van de dierenarts aan huis geheel thuishoort in Maastricht. Maastricht is dan wel een oude stad, Maastricht is ook modern en gaat met zijn tijd mee, net als dierenarts aan huis Limburg.

Met dierenarts aan huis Limburg kunt u zichzelf het leven makkelijker maken door niet met uw dier te slepen. Ook voor uw dier is het een stuk prettiger om in de warmte van het eigen huis behandeld te kunnen worden.

 

Waarvoor kunt u niet bij dierenarts aan huis Limburg terecht?

Indien uw dier een ongeval heeft gehad, is er vaak diagnostische apparatuur zoals echo of röntgen nodig en dit is dan aan huis niet mogelijk. Operaties zoals keizersnedes of maagkanteling zijn thuis ook niet mogelijk. Voor spoedgevallen kan ik niet garanderen dat ik er op tijd kan zijn, daarvoor ben ik dus niet altijd de geschikte dierenarts.

Waarvoor kunt u wél bij dierenarts aan huis Limburg terecht?

Indien uw dier ziek is, dan kan de dierenarts komen. Dit geldt met name voor kleine klachten, zoals een teek, een blaasontsteking, een dier met diarree en braken enz.

De overige zaken zijn natuurlijk ook thuis mogelijk:

  • Vaccineren
  • Castratie of sterilisatie (dit laatste enkel voor de poes)
  • Chippen
  • Euthanasie

Mocht u interesse hebben in een dierenarts aan huis, dan kan dat natuurlijk ook in Maastricht. Heeft u vragen, dan kan dat per mail of per telefoon.

IMG_0161

Luchtfoto Maastricht anno mei 2015