Dierenarts Heerlen Limburg

Heerlen, mijn thuisbasis. Het is een stad waar ik terecht kwam omdat ik hier werk kreeg in een grote dierenartsenpraktijk. Het is de stad waar ik nu mijn thuis heb, waar mijn twee jongste zonen zijn geboren en mijn kinderen alle drie opgroeien. Het is een plek waar ik ben ingegroeid, een plek die me dierbaar is. Hier heb ik bijna tien jaar als dierenarts gewerkt.

Ik heb al heel wat Heerlense katten en honden behandeld, maar voornamelijk werkte ik in de agrarische sector, met koeien. Het was heel gevarieerd en ik heb hier ook veel geleerd, vooral doordat ik zoveel verschillende diersoorten heb mogen behandelen.

Heerlen is een stad die vooruit wil. Het is een stad met veel mogelijkheden, een grote culturele bodem en een stad die echt aan zijn toekomst werkt. In de toekomst van Heerlen hoort ook de dierenarts die aan huis komt. Een dierenarts die meegaat met de tijd. En dát is dierenarts aan huis Limburg. Modern, fris en vernieuwend. Maar wel een dierenarts met ervaring.

 

Waarvoor kunt u niet bij dierenarts aan huis Limburg terecht?

Indien uw dier een ongeval heeft gehad, is er vaak diagnostische apparatuur zoals echo of röntgen nodig en dit is dan aan huis niet mogelijk. Operaties zoals keizersnedes of maagkanteling zijn thuis ook niet mogelijk. Voor spoedgevallen kan ik niet garanderen dat ik er op tijd kan zijn, daarvoor ben ik dus niet altijd de geschikte dierenarts.

Waarvoor kunt u wél bij dierenarts aan huis Limburg terecht?

Indien uw dier ziek is, dan kan de dierenarts komen. Dit geldt met name voor kleine klachten, zoals een teek, een blaasontsteking, een dier met diarree en braken enz.

De overige zaken zijn natuurlijk ook thuis mogelijk:

  • Vaccineren
  • Castratie of sterilisatie (dit laatste enkel voor de poes)
  • Chippen
  • Euthanasie

Mocht u interesse hebben in een dierenarts aan huis, dan kan dat natuurlijk ook in Heerlen. Heeft u vragen, dan kan dat per mail of per telefoon.

 

 

cropped-dahllogo33.jpg