Dierenarts Beek Limburg

Zowel Beek als de plaatsjes eromheen zijn mooie, rustige dorpen. Er zijn mooie wandelgebieden. Beek ligt centraal en dichtbij uitvalswegen. Beek is natuurlijk ook bekend van het vliegveld.

Dat is dan ook meteen mijn link met Beek: vliegveld Beek. Het is een plek waar mijn oudste zoon graag komt, om vliegtuigen te spotten. Aan de kant van Ulestraten heb ik al heel wat vliegtuigen zien opstijgen. Als dierenarts ben ik ook veel in deze regio werkzaam geweest, met name in de agrarische sector.

Aangezien Beek en omstreken heel landelijk zijn en er genoeg wandelmogelijkheden zijn, is dit een fijne plek voor hondenbezitters. Maar natuurlijk kunnen ook katten heerlijk vrij hier de natuur in, mits de kat zover van huis wil gaan. Stiekem toch wel heerlijk dat katten-geheim.

Dierenklinieken en dierenartsen zijn er wel in Beek, maar een mobiele dierenarts die aan huis komt, is nieuw!

 

Waarvoor kunt u niet bij dierenarts aan huis Limburg terecht?

Indien uw dier een ongeval heeft gehad, is er vaak diagnostische apparatuur zoals echo of röntgen nodig en dit is dan aan huis niet mogelijk. Operaties zoals keizersnedes of maagkanteling zijn thuis ook niet mogelijk. Voor spoedgevallen kan ik niet garanderen dat ik er op tijd kan zijn, daarvoor ben ik dus niet altijd de geschikte dierenarts.

Waarvoor kunt u wél bij dierenarts aan huis Limburg terecht?

Indien uw dier ziek is, dan kan de dierenarts komen. Dit geldt met name voor kleine klachten, zoals een teek, een blaasontsteking, een dier met diarree en braken enz.

De overige zaken zijn natuurlijk ook thuis mogelijk:

  • Vaccineren
  • Castratie of sterilisatie (dit laatste enkel voor de poes)
  • Chippen
  • Euthanasie

Mocht u interesse hebben in een dierenarts aan huis, dan kan dat natuurlijk ook in Beek. Heeft u vragen, dan kan dat per mail of per telefoon.

cropped-dahllogo33.jpg